Wat was het een mooie dag! Vanaf ’s ochtends vroeg scheen de zon, de perfecte omstandigheden voor een prachtig evenement. Rond 13:00 stroomden de eerste mensen vol enthousiasme binnen. Kinderen van jong tot oud samen met hun ouders/verzorgers. Na een inspirerende opening door Deirdre Beneken en het startsein van Rob Andeweg kon de dag beginnen.

De muziek begon te klinken uit de speakers. Onder begeleiding van Dear Francis betraden alle families het veld over de spelersbrug. Een prachtige ervaring voor menig sportliefhebber maar ook voor de niet-sportliefhebbers een prachtige ervaring. En toen werd de uitleg gegeven en het startsein gegeven.. het puzzelen van de Mondriaan ooievaar kon beginnen. Jong en oud uit alle families hielpen elkaar om een geweldige prestatie neer te zetten: de puzzel klaar in X minuten. Wat fantastisch, een recordtijd! Na de puzzel kon iedereen even genieten van de activiteiten op het veld zoals de stormbaan, het penaltydoek en de mini-voetbalveldjes of gewoon genieten van elkaar in de zon met een heerlijk muziekje op de achtergrond. De middag werd vervolgd door de workshops in de gracht van het stadion. Alle gezinnen konden hier genieten van wat tijd met elkaar door middel van het maken van prachtige kunstwerken van mozaïek tot schilderijen. Na de workshops was het al gauw tijd voor de uitslag van de quiz met prachtige prijzen! Waarna deze geweldige dag afgesloten werd door oprichtster Nathaliette Blok.

Wij willen iedereen bedanken voor het plezier en de energie gedurende de dag; vrijwilligers, sponsoren maar natúúrlijk ook alle families. Zonder jullie hadden wij deze prachtige dag niet mogelijk kunnen maken. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!